Lær om paryk

Parykker i Danmark er på vej frem, og flere har fået øjnene op for, at parykker ikke kun er til folk uden hår, men kan bruges af alle til alle lejligheder.

Hos HÆIR forhandler vi varmeresistente syntetiske parykker og parykker af ægte hår. De varme resistente parykker kan altså styles med lav og mild varme (Der skal dog tages forbehold, og benyt ikke varmere end 120 grader).

Parykkerne skal dog stadig behandles som rigtigt hår, og med den korrekte behandling kan din paryk holde 3 mdr og mere, hvis den bliver behandlet med pleje.

Der er forskellige begreber man skal have styr på når man køber parykker.

Nogle af dem vil blive forklaret her:

Lace front = Et gennemsigtigt net forrest på parykken, hvor fiberhårene er håndknyttet fast til. Dette er med til at gøre kanten på parykken mere ’’naturlig’’. På de forskellige produkter her på hjemmesiden vil der stå, hvor lang og dyb lacen er på de forskellige parykker. For eksempel 33 x 6 cm. Det vil sige at lace fronten på parykken er 33 cm lang og 6 cm dyb det dybeste sted.

Med en lace front er det også muligt at placere skilningen efter eget ønske.

Lacefronten skal klippes af når du tager parykken i brug.

T-part = Betyder at der er en fast skilning på midten. I modsætning til almindelig lace front, kan skilningen ved T-part ikke ændres.

Syntetisk hår = Er tråde af menneskeskabt fiber som er fremstillet til at ligne og fungere som naturligt menneskehår. I nogle tilfælde er det svært at se forskel - tætheden og teksturen er lavet sådan, at det næsten føles som menneskehår. En syntetisk paryk kan bruges direkte ud af boksen, og har den hukommelse i sig der gør, at dets bølger og volumen falder på plads ved minimum indsats.

Indsend en kommentar