3 trin før du køber din første paryk

Vi har samlet 3 trin for at hjælpe dig med beslutningen om købet af din nye paryk. 

At beslutte sig for at bære en paryk, uanset årsagen, kan være overvældende. Der er så meget at forstå, vide og lære om parykker, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Parykverdenen er kæmpestort, og du vil aldrig stoppe med at lære. Alligevel kan det at kende det grundlæggende i, hvor man starter, gøre denne rejse nemmere, sjovere og spare dig kostbar tid og penge.

 

Trin #1: Vælg din paryk

Der er flere spørgsmål som er gode at stille sig selv, inden man skal købe (især) sin første paryk. Parykudvalget er kæmpestort derude, og for at indsnævre udvalget lidt, er det godt at have styr på disse spørgsmål.

 

  • Hvilken prisklasse befinder du dig i? Hvor meget er du villig til at bruge på en paryk?
  • Vil du have en paryk med syntetiske fibre hår eller skal det være ægte hår?
  • Hvad er dine præferencer når det kommer til tekstur, længde, farve osv?

 

Trin #2: Køb din paryk

Efter du har besluttet dig for hvilken paryk du ønsker at købe, må det næste naturlige trin vel være at tilføje den til din indkøbskurv, ikke? Ikke endnu. Et ekstra trin inden købet af din nye paryk, er at tjekke anmeldelser, videoer og hvad der nu end måtte være omkring denne paryk/hjemmeside. På den måde kan du få en god fornemmelse af hvordan parykken ser ud i virkeligheden kontra online, og hvordan andre beskriver parykken.

 

Trin #3: Sådan får du din paryk til at se naturlig ud

Yay! Din paryk er ankommet! Hvad nu? Først og fremmest, tag din paryk ud af pakken - men fjern ikke mærket endnu. Hvis du finder ud af, at denne paryk ikke er noget for dig, skal den have mærkerne påsat for at kunne returnere eller bytte den. Tid til at prøve parykken og se, hvordan den ser ud! Ryst først parykken lidt ud. Dette vil hjælpe med at løsne fibrene og bringe parykken til live.

Så du har besluttet, at dette er parykken lige for dig. Du har også taget parykken på, og den føles god - så det må være det? Ikke helt. At få din paryk til at se så naturlig ud som muligt, er en vigtig del af at bære parykker for mange mennesker. Der er forskellige tips og tricks til at opnå en mere naturligt look, men for at opnå et naturligt look er der et par værktøjer og produkter, du skal have ved hånden. Selvom der er mange værktøjer og produkter, der kan være nyttige, er her en grundlæggende ’’Need to have paryk tilbehørs" -liste og en ’’Nice to have’’ -liste.

Need to have paryk tilbehør:

  • Wig Cap i en farve der matcher din hudfarve
  • Et parykhoved eller parykstativ
  • En glue til at holde parykken ekstra sikker

Nice to have:

  • En bred tandet kam
  • Tørshampoo (dette hjælper med at fjerne glansen)
  • Et syntetisk paryksikkert stylingproduk

Mange af tilbehørsdelene kan købes på Hæir.dk, ellers er du mere end velkommen til at skrive til os på vores Facebook eller Instagram, så vil vi forsøge at guide dig til de helt rigtige beslutninger.

Ofte, når vi overvejer at købe en paryk, glemmer vi alt om styling. Halvdelen af ​​det sjove ved parykker er at style dem, især hvis du måske ikke har været i stand til at opnå bestemte stilarter med dit naturlige hår. Der er så mange sjove måder at style en paryk og tilbehør på, som du kan bruge. Overvej at prøve et flettet hår pandebånd eller et stof hårbånd, mulighederne er mange.

Dette er din trin-for-trin guide til at købe og bære en paryk. Husk, at paryk er en rejse! Det kan være så sjovt og tilføje lidt glimmer til dit liv på måder, du måske aldrig havde forestillet dig. Så held og lykke, hav det sjovt, og glem ikke...Livet er kort, tag paryk på 😍

Indsend en kommentar