Er det okay at gå med paryk?

Der er forskel på hvordan man har det med at gå med paryk. Hvis det at bære parykker er en del af din hverdag, kan det være svært at forestille sig et liv uden en, men for nogle er det at bære en paryk en ny satsning, der kan komme med en vis usikkerhed.

At bære en paryk for første gang kan give så mange følelser uanset grunden til at gøre det. Men ofte vil enhver ændring af dit fysiske udseende resultere i en følelsesmæssig ændring.

Mange parykbære føler, at det at have paryk på får dem til at føle sig som en svindler. Dette har ikke noget på sig. At bære parykker er okay.

Der er mange fordele ved at gå med parykker, især hvad angår dit selvværd. Her er blot nogle af fordelene ved at have paryk på, og så er det op til dig at beslutte, om det er ok at gå med paryk (selvom det er det selvfølgeligt 😉)

Parykker kan gøre dit forhold til dit naturlige hår endnu bedre

Du får lige pludselig en mulighed for at give dit naturlige hår lidt ro væk fra glattejernet, hårfarve osv. Se din paryk som en accessoires, og ikke som en ting der skal skjule hvem du er.

Den modne del af befolkningen er ikke de eneste, der taber hår; unge taber også hår på grund af stress, sygdom, overdrevet brug af varme, afblegning osv. Takket være parykker, kan man altså også holde sit hårtab privat, hvis det er vigtigt. Du kan altså lade dit hår vokse igen uden at bruge varme og andre skadelige stylingsmetoder, hvilket kan beskadige dit hår og forhindre at det vokser ud igen.

Hvis du ikke er okay med at bære parykker, så spørg dig selv, hvad den egentlige årsag er.

Tror du det vil forstyrre din naturlige hårvækst?

Er du bange for, at du ikke vil se godt ud i en?

Er du bange for at blive dømt?

Du vil sandsynligvis indse, at alt, der stopper dig, er en myte eller misforståelse ved at besvare disse spørgsmål.

Helt overordnet kan altid se på det sådan her; du beskytter dit hår, når du har en paryk på og du har det flotteste hår i byen, hvis det er der du oftest har/vil have paryk på 😉

Indsend en kommentar